Magunkról


Fluke.jpg Bevezető
A Telekom-Line Kft. 1994-es jogelődjének megalakulása óta infokommunikációs szolgáltatásokat nyújtunk folyamatosan bővülő üzleti partnereink számára. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy partnereink mindig azt kapják, amire ténylegesen szükségük van. Mindezt a legmagasabb műszaki színvonalon a a cégünk filozófiájának megfelelően: „Hosszútávon a minőség a legjobb megoldás”

Beszállítóink felkutatása során olyan partnereket kerestünk, akik minőségi eszközöket, anyagokat tudnak munkánkhoz biztosítani. Így a bekerült eszközök és a munkánk eredményeként több hálózatunk regisztrált, melyre 20-25 év gyártói garancia vonatkozik.

Keline_1.jpg Küldetésünk
Megbízható, etikus és magas műszaki színvonalú szolgáltatásainkon keresztül az Észak alföldi Régió cégeinél és intézményeinél elérni azt, hogy olyan infokommunikációs megoldásokat alkalmazzanak, amelyek ténylegesen segítik a napi munkájukat és hozzájárulnak az üzleti sikereik eléréséhez.

Továbbképzés oktatás:

Erre mindig nagy hangsúlyt fektettem, mert úgy gondolom hogy a legújabb technológiák elsajátítása a szakmánkban létfontosságú a hosszú távú piaci jelenléthez.

Cégünk filozófiájának megfelelően üzletfeleinknek olcsó (megbízhatatlan) bizonytalan gyártótól származó eszközöket nem ajánlunk ki és nem is telepítünk.

ISO.JPG Ennek eredményeképpen az alábbi minősítésekkel rendelkezünk:

Nexans, Reichle & De-Massari, Keline, Excel és ADC Krone regisztrációval   

Business Partner minősítésünk van Alcatel-Lucent alközponti rendszerek telepítésére.

Minősített optikai szálhegesztő és a Fluke Network által igazolt minősített kábeltesztelő technikus, informatikai hálózattelepítő és-üzemeltető minősítéssel.

2001 október 01-től rendelkezünk MSZ EN ISO 9001 : 2001, ill. MSZ EN ISO 9001 : 2009 minősítéssel.
       
ADC_Krone_1.jpg Cégünk profiljai:

Telekommunikációs berendezések kereskedelme, üzembe helyezése, üzemeltetése és karbantartása.  

Informatikai hálózatok építése (Optika, réz), minősítése, üzemeltetése. 
             
phone_system.jpg 1. Távközléstechnikai berendezések:
  
-alközpontok: Alcatel-Lucent OmniPCX Office és Panasonic típusokat telepítünk és üzemeltetünk. A központokhoz a hálózatot megtervezzük, megépítjük és teljes körű szervízszolgáltatást biztosítunk. 4 mellékállomástól több száz mellékállomásig tudunk rendszereket kialakítani. IP, digitális és hibrid alközpontok

- DECT rendszerek:
vezeték nélküli rendszerek alközpontba integrálva, vagy mellékállomás ill. fővonali számra kapcsolva üzemcsarnokok, gyárterületek lefedésére. Fővonali port hiányában áthívásos rendszereket is biztosítunk.

- számítógépes hangfelvevő rendszer:
A hangfelvevő rendszer az alközponti mellékeken vagy önálló fővonalakon folyó beszélgetéseket rögzít és tárolja az adathordozóján a törvény által előírt hangbemondásokkal. Így a kereskedelmi, ügyfélszolgálati rendszereken keresztül történő beszélgetések vitás kérdés esetén egyértelműen bizonyíthatók, hogy ki és mit mondott.

- Call Center megoldások:
Az ALCATEL-LUCENT OmniTouch és OmniGenesys termékcsaládja optimális megoldást nyújt minden igényre, az automatikus üdvözléstől és egyszerű híváselosztástól (ACD) kezdve a hagyományos Call Center megoldáson keresztül egészen a több telephelyre elosztott multimédiás Contact Centerekig.

2. Informatikai hálózatok és rendszerek:
  
       
- U/UTP; F/UTP; F/FTP; S/FTP; S/STP strukturált hálózatok. (LAN; WAN) KeLine, Nexans, Excel és R & M anyagok felhasználásával.

- Strukturált hálózatok 20-25 év rendszer garanciával!
Önnek csak egy hálózatot kell kiépítetnie és hosszú távra megoldotta informatikai gondjait. Ön bármelyik végponti csatlakozón üzemeltethet számítógépet, telefont, vagy akár kamerát is. Ackermann NANET, Alcatel Nexans, R&M FreeNet és Keline hálózati struktúrák.

- Cisco; HPE Aruba; ATI, hálózati eszközök 3-5 év, ill. „élettartam” garanciával. Bérelt vonali (X21, X25) adatkapcsolatok, virtuális magánhálózatok.

- Mágneskártyás beléptető/ munkaidő nyilvántartó rendszerek.


3. Füstágyú:

A Protect által használt technikát sikeresen alkalmazzák világszerte színházakban, koncerteken és szórakozóhelyeken és nem utolsó sorban a biztonságtechnikában. Pénztárak, ékszerek, raktár és irodai  területek védelmére.

Tisztelt Hölgyem/Uram!

A Telekom-Line Kft 23 éve van jelen a hazai piacon és olyan visszatérő ügyfeleink vannak, mint a Magyar Telekom Nyrt., MOL Zrt. SAT Magyarország, TREND Kft.,  Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Szolnok Megyei Jogú Város , Rákóczifalva, Újszász, Fegyvernek, Örményes  Polgármesteri Hivatalok és intézményeik, Deutsche Lufthansa AG Budapest, Stadler Szolnok Kft., Béres Gyógyszergyár, JNSZM Főügyészség és intézményei. Ezek a cégek tevékenységünket rendszeresen igénybe veszik és szolgáltatásainkkal maximálisan elégedettek.

Márkus Gyula ügyvezető ig.