VoIP telefonközpont

Gyakorlati segítség VoIP telefonközpont választásához

Vérfagyasztóan magas a telefonszámlád? Telefonálj ezzel a bámulatos technológiai megoldással akár ingyen – mindezt nulla forint befektetéssel!

Minden bizonnyal hitetlenkedve hallgatod azokat a vállalkozókat, akik arról számolnak be, hogy fillérekért telefonálnak. Pedig egy egyszerű technológiai változtatással ez neked is könnyen sikerülhet!

Érdekel 0 forintért egy lenyűgöző megoldás, mellyel céged telefonköltsége drasztikusan csökkenhet? Sőt, akár ingyen is telefonálhatsz VoIP telefonközpont segítségével...

Nehéz időkben meg kell nézni, hogy mire és mennyi pénzt ad ki egy vállalkozás. Ahhoz, hogy a profitot minél magasabbra fel tudjuk tornászni, a kiadásokat a lehető legalacsonyabb szinten kell tartani.

Vannak olyan kiadások, amelyeken egyáltalán nem, vagy csak nagyon nehezen lehet megtakarítani. Például nem könnyű az alkalmazottakat rávenni, hogy kevesebb vizet vagy áramot használjanak, és fűtésre is mindenképpen szükség van a téli időszakban.

Próbáltad már meggyőzni munkatársaidat, hogy kevesebbet telefonáljanak céges ügyekben? Sikerült?

Valószínűleg nem, hiszen ez sem egy olyan tényező, amit ilyen módon kordában lehet tartani. Ráadásul, ha kevesebbet telefonálnak, akkor gyengülhet az üzleti kommunikáció színvonala, ami gyengítheti a vevőkörödet. Így ez a folyamat rossz irányba mutat...

Azonban létezik egy igen nagy népszerűségnek örvendő technológia, amellyel úgy tudod drasztikus mértékben csökkenteni a telefonszámládat, hogy alkalmazottaid ugyanannyit – vagy akár még többet – telefonálnak, mint most!

Ezt az idilli állapotot a VoIP telefonközpontok segítségével egyik pillanatról a másikra el lehet érni.

Mi is az a VoIP telefonközpont és miért jobb a hagyományos megoldásoknál?

A VoIP telefonközpont segítségével az interneten keresztül telefonálhatsz. Az árak a szolgáltatóktól függnek, így elég jelentősek is lehetnek az eltérések – ennek ellenére, a VoIP technológiának köszönhetően a hívások sokkal olcsóbbak, mint a hagyományos vezetékes hívások.

Mi ingyenes, és miért kell fizetni, ha VoIP telefonközpontot használsz?

A VoIP telefonközpont felhasználói között lezajló beszélgetések javarészt ingyenesek, ami hatalmas előny azzal szemben, amikor vezetékes vagy mobilszámot hívunk egy városi vonalról, hiszen azért fizetni kell – nem is keveset.

Mi a különbség a telefon alapú és a számítógép alapú VoIP telefonközpont között?

A telefon alapú VoIP a normál készüléket egy rendkívül korszerű telefonközpont segítségével VoIP-képessé teszi. A telefonközpont megfelel a legmodernebb elvárásoknak is, így a hívásokat akár mobiltelefonra is átirányíthatjuk. Ezzel szemben a számítógép alapú VoIP a gépen fut, így laptop esetén a „telefonszámot” magunkkal visszük, bármerre is járunk a világban.

Mi szükséges a VoIP telefonközponton keresztül történő kommunikációhoz?

Az összes VoIP szolgáltatáshoz elengedhetetlen az internetkapcsolat, amely minél gyorsabb sebességű, annál jobb. Emellett szükséges egy hangszóró, illetve mikrofon, esetleg fejhallgató. Amennyiben a VoIP szolgáltatást az erre alkalmas telefonközponton keresztül működteted, akkor a világ másik részén dolgozó kollégád ebben a távmunkában ugyanolyan szolgáltatásokat érhet el, mintha az irodában ülne.

Csapj le erre a fantasztikus lehetőségre, mert VoIP telefonközpont beszerzésével most akár nulla forint befektetéssel csökkentheted telefonköltségeidet!

5 érv a VoIP telefonközpont mellett:

  • A legnagyobb előnye természetesen az árfekvése. Olcsón, vagy akár ingyen is intézheted a telefonbeszélgetéseket.
  • Lehetőség nyílik konferencia beszélgetésekre.
  • Nincs szükség külön huzalozásra, hiszen a rendszer a számítógépes hálózatot használja.
  • Egyszerűen bővíthető. A vezetékes telefonközpontok adta lehetőségek túlszárnyalhatóak, hiszen míg annál több telefonvonal bevezetése magasabb költségeket von maga után, addig erről szó sincs a forradalmi VoIP telefonközpontoknál.
  • Lehetővé teszi, hogy a felhasználók azonnal csatlakoztassák telefonjukat a rendszerhez, bárhol az irodán belül. A munkatársak egyszerűen előveszik a telefonjukat, hozzákötik a legközelebbi ethernet porthoz, és megtartják a létező telefonszámukat.

Most már Te is látod, hogy a VoIP telefonközpont minden kétséget kizáróan nagy előrelépés a költségek csökkentése terén.

Téged is érdekel, hogy miként gyarapíthatod vállalkozásodat egy VoIP telefonközponttal nulla forintért?

Amennyiben részletesebb információra van szükséged az általunk kínált VoIP telefonközpont megoldásokról, akkor kérdéseiddel fordulj bizalommal kollégánkhoz a +36 (56) 521 152-es telefonszámon, vagy az info@telekomline.hu e-mail címen.